Φυτεία \”μαμούθ\” αποτελούμενη από 828 δενδρύλλια εντόπισαν οι διωκτικές αρχές στο Μυλοπόταμο Ρεθύμνου μετά από συντονισμένη επιχείρηση με τη συνδρομή και ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ (δείτε εδώ).

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι καλλιεργούσαν τα δενδρύλλια με \”επαγγελματικό τρόπο\” σε τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε δύσβατη περιοχή.

\"\"

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συντονισμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε επιχείρηση εξερεύνησης σε περιοχές του Νομού, με την συνδρομή του Ελικοπτέρου της Ελληνικής Αστυνομίας στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α.) Κρήτης, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου και των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Τ.Α.Ε.) Ρεθύμνου και Μυλοποτάμου.

\"\"

Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκαν σε δασώδη – δύσβατη περιοχή του παραπάνω Δήμου, φυτεία κάνναβης αποτελούμενη από τρείς (3) ειδικά διαμορφωμένους χώρους, όπου καλλιεργούντο επιμελώς, οκτακόσια είκοσι οκτώ (828) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως τρία (3) μέτρα, τα οποία ευρίσκοντο στο στάδιο της συγκομιδής.

\"\"

Τα ανωτέρω δενδρύλλια κατασχέθηκαν μαζί με πλήθος πειστηρίων που βρέθηκαν κατά την εξερεύνηση των χώρων της φυτείας.

Ενεργούνται έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η προανάκριση, διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook