Ως επιλογή του χαρακτήρισε την απόφαση να πάει δανεικός σε άλλη ομάδα για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του ο Δημήτρης Πόποβιτς.

Το νέο απόκτημα του Πλατανιά, με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ, έκανε δηλώσεις στον Arena FM, μιλώντας για τη νέα σελίδα στην καριέρα του, αλλά και για την ομάδα στην οποία ανήκει.

Αναλυτικά:

Για την μεταγραφή του στον Πλατανιά: «Οι νέοι παίκτες χρειάζονται παιχνίδια για να βελτιωθούν και αργότερα να επιστρέφουν για να παίξουν πιο έτοιμοι. Προσωπικά το σκέφτηκα καλά και εγώ ο ίδιος πήρα την πρωτοβουλία να πάω δανεικός για να βελτιωθώ»

Για το αν μίλησε σχετικά με τον Στέφενς: «Μιλήσαμε. Και αυτός το ίδιο μου είπε ότι θα πάρω παιχνίδια και θα βελτιωθώ. Αυτό που κρατάω από αυτόν τον προπονητή είναι ότι ξέρει καλά την δουλειά. Μπορεί να συνδυάσει και το σοβαρό αλλά και την πλάκα. Ξέρει πώς να φερθεί στους παίκτες»

Για τους στόχους του Πλατανιά: «Εδώ οι άνθρωποι είναι πολύ καλοί. Προσπαθούν για το καλύτερο. Παίζουμε εντός με την Βέροια στην πρώτη αγωνιστική και μακάρι να είμαστε καλά και να νικήσουμε»

Για το αν πρέπει να τιμωρηθεί η Μέταλιστ: «Το καλύτερο θα είναι να αποκλειστεί η Μέταλιστ. Ο ΠΑΟΚ φέτος μπορεί να διεκδικήσει και το πρωτάθλημα γιατί έχει κάνει καλές προσθήκες. Βέβαια θέλει πολύ δουλειά γιατί δεν είναι εύκολο»

Για την μετάβαση του στην ανδρική ομάδα: «Είναι αρκετά δύσκολο γιατί φεύγεις μακριά από το σπίτι του. Θέλει θυσίες. Να εργάζεσαι σκληρά και με σκυμμένο κεφάλι»

Για το αν σκέφτεται τις Εθνικές: «Φυσικά και ναι. Οι εθνικές είναι ότι καλύτερο. Παίρνουν μέρος σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπορεί να σε δουν διάφορες ομάδες».
Λευτέρης Αντωνακάκης