Διαλύει το γάμο του γιατί … ερωτεύτηκε σφόδρα! Ποιό είναι το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσα στο ζευγάρι;

Πρόκειται για πολιτικό χαμηλού προφίλ, ο οποίος είναι αλήθεια ότι ουδέποτε έχει προκαλέσει με την προσωπική του ζωή. Ο λόγος για δημοφιλή, πρώην υπουργό, που μετά από πολλά χρόνια έγγαμου βίου, αποφάσισε να ακολουθήσει διαφορετικό δρόμο από την μέχρι πρότινος σύζυγό του.

Όπως αποκαλύπτει το SECRET, ένθετο της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, η σχετική πληροφορία προέρχεται από αξιόπιστη πηγή και δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως. Απεναντίας, εκείνο που παραμένει θολό τις τελευταίες ημέρες, είναι το κατά πόσον ισχύουν οι φήμες, που θέλουν τον διαζευγμένο πρώην υπουργού, να είναι σφόδρα ερωτευμένος με γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφο.

Πρόκειται για μια αξιόλογη συνάδελφο, που ποτέ (μα ποτέ) δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα. Πάντα, σεμνή και ταπεινή, ξεχώριζε στο σινάφι μας. Επειδή, πρόκειται για σοβαρό άνθρωπο, που δεν μας έχει συνηθίσει στα τσιλιμπουρδίσματα, σχεδόν αποκλέιεται η σχετική (ροζ) παραφιλολογία. Από κει και πέρα, και σε ό,τι αφορά την απόφαση του πρώην να πάρει διαζύγιο, δεν μας πέφτει λόγος. Άλλωστε, η προσωπική ζωή του καθενός, είναι αποκλειστικά, ΔΙΚΙΑ του, υπόθεση και ελάχιστα αφορά την γειτονιά…

parapolitika.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook