Έναν ταλαντούχο τερματοφύλακα, με θητεία στις Μικτές ομάδες της Ε.Π.Σ. Χανίων, απέκτησε ο Ποσειδών, συνεχίζοντας την ενίσχυσή του για το πρωτάθλημα της Γ\’ κατηγορίας.
Η ομάδα των Καμισιανών-Ραπανιανών έφτασε σε συμφωνία με τον Κισσαμικό για την παραχώρηση του 17χρονου γκολκίπερ Θοδωρή Σκαλιδάκη, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν στην Κ17 του Πλατανιά.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να \”κλείσει\” και άλλη σημαντική μεταγραφική η κισσαμίτικη ομάδα.

Η επίσημη ανακοίνωση:
\”Το Δ.Σ. της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΑΜΙΣΙΑΝΩΝ-ΡΑΠΑΝΙΑΝΩΝ «Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝ» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ταλαντούχου τερματοφύλακα Θοδωρή Σκαλιδάκη, τον οποίο και καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας, ευχαριστώντας παράλληλα τη Διοίκηση του Π.Γ.Σ. Κισσαμικός, για την παραχώρησή του. 

Το βιογραφικό του 

Ο Σκαλιδάκης είναι γεννημένος 5 Μαρτίου 1996 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Π.Γ.Σ. Κισσαμικό, με τον οποίο πανηγύρισε τη σεζόν 2011-12 το πρωτάθλημα στην Α\’ ΕΠΣΧ, έχοντας παρά το νεαρό της ηλικίας του κάποιες συμμετοχές. Τη σεζόν 2012-13 ήταν στην ομάδα Κ17 της Π.Α.Ε. Πλατανιάς. Έχει διατελέσει στέλεχος των Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ. Χανίων.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook