Ενα αυτόματο μηχάνημα ανάληψης χρημάτων (ΑΤΜ) εντόπισαν οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια εκτεταμένης επιχείρησης στο Ζεφύρι και την ευρύτερη περιοχή.Σύμφωνα με την αστυνομία, οι άγνωστοι δράστες αφαίρεσαν τα ξημερώματα το μηχάνημα από σούπερ μάρκετ στη Γλυφάδα.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες έξι άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε ένα βαν, ένα αυτοκίνητο και δύο μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού πήγαν στο συγκεκριμένο σούπερ-μάρκετ και αφού ακινητοποίησαν τους δύο φύλακες, έσπασαν την τζαμαρία του καταστήματος με το βαν και αφαίρεσαν το μηχάνημα ανάληψης που βρισκόταν στο σημείο.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει προσαχθεί ένας 29χρονος ημεδαπός και εξετάζεται η εμπλοκή του. Παράλληλα, έχουν κατασχεθεί δύο αυτοκίνητα, τρία βαν, δύο μοτοσικλέτες και διάφορα εργαλεία.

Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης προσήχθησαν 110 άτομα και συνελήφθησαν δύο, το ένα για ναρκωτικά και το άλλο γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του δικαστική απόφαση. Μεταξύ άλλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook