Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η οριστική παραλαβή του έργου «Μελέτη, Προμήθεια, Μεταφορά, Εγκατάσταση και Θέση σε Λειτουργία 6 Φ/Β σταθμών στον Αθερινόλακκο Λασιθίου» της ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε., από την Κοινοπραξία των εταιρειών Κρητική Ενεργειακή A.E. – Solarise A.E.

Με την οριστική παραλαβή ολοκληρώθηκε η περίοδος εγγύησης καλής λειτουργίας ενός έτους , όπως προβλεπόταν από την μεταξύ των σύμβαση, μετά την υπογραφή των πρωτοκόλλων περάτωσης Εμπορικής Λειτουργίας των 6 Φ/Β σταθμών ισχύος 480 kWp.

Σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία επισημαίνει ότι

\”Μέσα σε ένα αβέβαιο επιχειρηματικό περιβάλλον και με τον διαρκή φόβο της κατάρρευσης της οικονομίας μας, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ένα δύσκολο έργο τόσο από τεχνικής όσο και από χωροταξικής φύσεως, λόγω της απομακρυσμένης θέσης του έργου\”, συμπληρώνοντας

\”Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι γιατί με σα σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον είχαμε μια άριστη συνεργασία με την ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ Α.Ε αλλά και την σημαντική υποστήριξη της Τράπεζας Χανίων που μας εμπιστεύτηκε και μας χρηματοδότησε για την ολοκλήρωση του έργου\”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook