Το επανασχεδιασμένο Toyota Hilux Invincible με μια πιο επιθετική σχεδίαση και πλούσιο εξοπλισμό στη φινετσάτη κι άνετη καμπίνα του, γίνεται μια αξιόπιστη και όμορφη ταυτόχρονα λύση για τον επαγγελματία, ύστερα από 46 χρόνια παρουσίας και 15 εκατ. πωλήσεις σε όλον τον κόσμο.

Εξωτερικά, παραμένουν μεν οι διαστάσεις του, αλλά θα διαθέτει 17άρες ζάντες αλουμινίου, χρωμιομένη μάσκα και πλαϊνές ποδιές και την πολύ βολική καρότσα φόρτωσης, η οποία αποκτά κι αυτή χρωμιομένες μπάρες και προαιρετικά «σκληρή» οροφή.

Εσωτερικά πάλι, η καμπίνα του αναβαθμίζεται σημαντικά σε αισθητική και λειτουργικότητα, με όλα τα συστήματα αποτελεσματικής κι ασφαλούς οδήγησης και επιλογές δύο ή τεσσάρων θυρών και αντιστοίχων θέσεων.

Εκεί λοιπόν κυριαρχεί το μαύρο στα δερμάτινα καθίσματα και το ταμπλό, ενώ η οροφή της καμπίνας είναι σε απόχρωση γκρι.Στο μηχανικό κομμάτι τώρα, θα είναι «παρούσα» η γκάμα των δύο πετρελαιοκινητήρων της Toyota, του 2,5 λτ. και του 3λιτρου D-4D, με τις πολύ καλές ροπές για «ξέγνοιαστη» φόρτωση και οικονομική οδήγηση σε όλες τις συνθήκες και τερέν.

Χάρη μάλιστα στο προηγμένο σύστημα τετρακίνησης, με το οποίο συνδυάζονται όλα τα μοτέρ, το Hilux σας συνοδεύει σε όλες τις on και off road διαδρομές. Σημειωτέον δε ότι θα υπάρχουν 2κίνητες και 4κίνητες εκδόσεις.

Τέλος, οι πωλήσεις του νέου HiLux Invincible θα ξεκινήσουν στην Ευρώπη, αργότερα μέσα στο χρόνο, ενώ οι τιμές του δεν έχουν ακόμα ανακοινωθεί.

autotriti.gr