Πλούσιες  και φέτος το καλοκαίρι οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται στο Δήμο Φαιστού, καθώς οι πολιτιστικοί σύλλογοι της ευρύτερης περιοχής, υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιστού, έχουν αναλάβει το βάρος των εκδηλώσεων έχοντας ετοιμάσει πλήθος εκδηλώσεων στα κατά τόπους Δημοτικά Διαμερίσματα.

Με αφορμή την πλούσια πολιτιστική δραστηριότητα που αναπτύσσεται στην περιοχή, ειδικά το μήνα Αύγουστο, η Δήμαρχος Φαιστού επέδειξε για μια ακόμη φορά την στήριξη της στις προσπάθειες των συλλόγων για την ευρύτερη πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής καθώς επισκέφτηκε πολλές από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτό το μήνα στην περιοχή.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Πετρακογιώργη επισκέφτηκε την ομαδική Έκθεση Εικαστικών στο νηπιαγωγείο Τυμπακίου που διήρκησε από 7 μέχρι και τις 10 Αυγούστου, στην οποία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου, τα οποία και συνεχάρη, για την εξαιρετική προσπάθεια που καταβάλουν αλλά και να θαυμάσει από κοντά τις δημιουργίες τοπικών καλλιτεχνών που φιλοξενούνταν στην αίθουσα του νηπιαγωγείου.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τυμπακίου, ενώ τελούσε υπό την αιγίδα του Δήμου Φαιστού. Στο περιθώριο της εκδήλωσης συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο δημιουργίας δημοτικής πινακοθήκης, ώστε να εκθέτουν τα έργα τους σε μόνιμη βάση οι καλλιτέχνες, ύστερα από πρόταση του γνωστού ζωγράφου Αριστόδημου προς τη Δήμαρχο Φαιστού.

Επίσης την εβδομάδα που μας πέρασε η Δήμαρχος συνοδευόμενη από μέλη της Δημοτικής Αρχής Φαιστού παραβρέθηκαν στο καθιερωμένο πάρτυ της Α.Ε.Μ στο αλσύλλιο Κούλε στις Μοίρες αλλά και στο Beach Party του Φ.Σ. Πόμπιας “ο Κόρακας”, στην παραλία της ψιλής Άμμου στους Καλούς Λιμένες, έχοντας την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα μέλη του σωματείου αλλά και με τη νεολαία που βρέθηκε στο χώρο των εκδηλώσεων.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook