Τις καλοκαιρινές διακοπές της Κάρλα Μπρούνι αναστάτωσε ένας άνδρας ο οποίος εισέβαλε στη βίλα της στην περιοχή Καπ Νεγκρ της Κυανής Ακτής, όπου ξεκουραζόταν με τη μικρή της κόρη Τζούλια.

Η πρώην πρεμιέρ νταμ της Γαλλίας, παρότι δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του άνδρα, καθώς το προσωπικό της τον απέτρεψε, το γεγονός ότι κατόρθωσε να περάσει από τα μέτρα ασφαλείας ήταν αρκετό για να αναστατώσει την ίδια και τον Νικολά Σαρκοζί.

Σύμφωνα με πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro, η «εισβολή» του άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι ψυχικά διαταραγμένος και είναι γνωστός στη γαλλική αστυνομία, σημειώθηκε πριν μία εβδομάδα περίπου, ωστόσο μόλις εχθές οι τοπικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το συμβάν.

\"\"

Ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον του πρώην Γάλλου προέδρου, δήλωσε πως ο άνδρας θα μπορούσε να είχε επιτεθεί στην Κάρλα Μπρούνι και την 2χρονη Τζούλια, που απέκτησε με τον Νικολά Σαρκοζί.

Σύμφωνα πάντως με την Le Parisien, οι διακοπές του ζεύγους πραγματοποιούνται υπό εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφάλειας, αναφέροντας, μάλιστα, όλα τα μέτρα για την προστασία του πρώην προέδρου και της οικογένειάς του.

Ωστόσο, ο ίδιος απάντησε πως «απολαμβάνει της ίδιας αντιμετώπισης με όλους τους πρώην προέδρους της Γαλλίας», όπως έχει αποφασιστεί από το υπουργείο Εσωτερικών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook