Στα Περιβόλια έγινε η προπόνηση της Τετάρτης (14/08) για τον Πλατανιά, που μετράει αντίστροφα για το ματς της πρεμιέρας με τη Βέροια.
Πριν την προπόνηση έγιναν δηλώσεις από τον προπονητή των \”ερυθρόλευκων\”, Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά και από τους Αντώνη Γιωργαλλίδη και Νίκολα Μπέλιτς. 
Αμφότεροι εμφανίστηκαν αισιόδοξοι για καλή εμφάνιση και ξεκίνημα στο πρωτάθλημα με το… δεξί
Αναλυτικά όσα δήλωσαν:
Ουζουνίδης: «Περιμένω μία καλή απόδοση από την ομάδα και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες που έχει μια πρεμιέρα. Πάντα υπάρχει ο κίνδυνος να μην παρουσιαστείς όσο καλύτερος γίνεται παρότι κάνεις τόσο καιρό προετοιμασία αλλά νομίζω ότι τα παιδιά -ξέροντας ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα και στον κόσμο μας- θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Περιμένουμε να έχουμε καλή απόδοση και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Για Πόποβιτς και Σιώπη: «Τα παιδιά είναι έτοιμα από πλευράς φυσικής κατάστασης. Σίγουρα θέλουν περισσότερο χρόνο για να \”βρεθούν\” με τους συμπαίκτες τους. Γενικά, αυτό είναι ένα πρόβλημα που παρουσιάζεται αυτή τη στιγμή -το θέμα της συνοχής- αλλά είναι φυσιολογικό. Έχω πει ότι εμπιστεύομαι αυτούς τους ποδοσφαιριστές. Πιστεύω στις δυνατότητές τους και περιμένω να κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα».
Για τον αφρικανό επιθετικό που δοκιμάζεται αυτές τις μέρες από τον Πλατανιά: «Δεν ξέρουμε ακόμα αν θα τον αποκτήσουμε, θα δούμε. Είναι ένας νεαρός ποδοσφαιριστής αλλά δεν μπορούμε να ξέρουμε ακόμα. Είναι πολύ νωρίς».
Γιωργαλλίδης: «Κάναμε μία πολύ καλή προετοιμασία. Βρεθήκαμε όλη η ομάδα για πολύ καιρό μαζί και ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Σίγουρα, κάθε αρχή είναι δύσκολη αλλά όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Γενικώς το πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Ευχόμαστε με τη βοήθεια του Θεού να πάρουμε τη νίκη έτσι ώστε να ξεκινήσουμε θετικά τη χρονιά».
Σχετικά με την παρουσία του στον Πλατανιά και το ελληνικό πρωτάθλημα: «Ανυπομονώ ν\’ αγωνιστώ… Όλοι οι ποδοσφαιριστές ανυπομονούν να παίξουν στο πρώτο παιχνίδι. Αυτό που θέλω είναι να είμαι υγιής. Με τη βοήθεια του Θεού να είμαστε υγιείς όλοι οι ποδοσφαιριστές και να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις. Προσωπικά είμαι έτοιμος να δώσω το 100% όποτε μου ζητηθεί να υπερασπιστώ την εστία. Το πιο σημαντικό όμως είναι να είμαστε υγιείς».
Για την καλή εμφάνιση στο φιλικό με Εργοτέλη: «Κάνουμε πολύ καλή δουλειά οι τερματοφύλακες με τον κύριο Μουντάκη. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος αλλά η θέση μας απαιτεί πολύ προσοχή. Το ξέρετε κι εσείς. Είμαι σίγουρος όμως πως όποιος τερματοφύλακας υπερασπιστεί την εστία θα τα πάει εξίσου καλά γιατί κάνουμε πάρα πολύ καλή δουλειά».
  
Μπέλιτς«Ξεκινά ένα νέο πρωτάθλημα και είμαστε μια νέα ομάδα. Αλλάξανε πάρα πολλοί παίκτες. Βγάλαμε μία πολύ σκληρή προετοιμασία και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι για το πρώτο παιχνίδι. Το πρωτάθλημα προβλέπεται πολύ δύσκολο. Το πρώτο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό για μας και θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».
Για το στόχο με τη Βέροια: «Δεν μ’ αρέσει να μιλάω πριν τους αγώνες. Αυτό που ξέρω είναι ότι έχουμε κάνει πολύ καλές προπονήσεις τόσο καιρό και είμαστε όλοι οι ποδοσφαιριστές έτοιμοι. Νιώθουμε μία οικογένεια και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε. Η Βέροια μας κέρδισε πέρσι 5-0 και το έχουμε ακόμα στο μυαλό μας… Θέλουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook