Σκηνή βγαλμένη από τον κινηματογράφο εκτυλίχθηκε στην Κυανή Ακτή όπου η Κάρλα Μπρούνι και η δίχρονη κόρη της Τζούλια απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Ενας ψυχικά διαταραγμένος άνδρας κατάφερε να ξεπεράσει τα δρακόντεια, αλλά όπως φαίνεται αναποτελεσματικά μέτρα ασφαλείας και εισέβαλε στη βίλα της συζύγου του Νικολά Σαρκοζί.

Η Μπρούνι δεν αντιλήφθηκε την παρουσία του, καθώς το προσωπικό της δεν του επέτρεψε να την πλησιάσει, ωστόσο και μόνο το γεγονός της εισβολής ήταν αρκετό για να τη αναστατώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες της γαλλικής εφημερίδας Le Figaro, η «εισβολή» του άνδρα, ο οποίος φέρεται να είναι ψυχικά διαταραγμένος και είναι γνωστός στη γαλλική αστυνομία, σημειώθηκε πριν μία εβδομάδα περίπου, ωστόσο οι τοπικές αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το συμβάν την Τρίτη (13/08).

Ανώνυμη πηγή από το περιβάλλον του πρώην Γάλλου προέδρου, δήλωσε πως ο άνδρας θα μπορούσε να είχε επιτεθεί στην Κάρλα Μπρούνι και την μικρή Τζούλια. Σύμφωνα πάντως με την Le Parisien, οι διακοπές του ζεύγους πραγματοποιούνται υπό εξαιρετικά αυστηρά μέτρα ασφάλειας, αναφέροντας, μάλιστα, όλα τα μέτρα για την προστασία του πρώην προέδρου και της οικογένειάς του.

Ωστόσο, ο ίδιος απάντησε πως «απολαμβάνει της ίδιας αντιμετώπισης με όλους τους πρώην προέδρους της Γαλλίας», όπως έχει αποφασιστεί από το υπουργείο Εσωτερικών.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook