Διαγωνισμό για το ποιος θα χορηγήσει τα πιο δυνατά φάρμακα στον «βαστιλιά της ποπ» έκαναν οι γιατροί του Μάικλ Τζάκσον, εκμεταλλευόμενοι τον «απίστευτο» φόβο του για τον πόνο, υποστήριξε η πρώην σύζυγος του, Ντέμπι Ρόουι, στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Η Ρόουι, κατά τη διάρκεια ένορκης κατάθεσης στη δίκη για το θάνατο του διάσημου καλλιτέχνη, είπε ότι «ο φόβος του για τον πόνο ήταν απίστευτος. Νομίζω πως οι γιατροί προσπαθούσαν να επωφεληθούν από αυτό. Δυστυχώς ορισμένοι από τους γιατρούς αποφάσισαν να δουν ποιος θα δώσει του Μάικλ το πιο δυνατό ηρεμιστικό, όταν αυτός πονούσε», τόνισε.

Η Ρόουι, η οποία σπάνια μιλάει δημοσίως για τον Τζάκσον, δήλωσε ότι ο καλλιτέχνης βρισκόταν σε θεραπεία για διάφορες παθήσεις, συμπεριλαμβανομένου του Συστηματικού Ερυθηματώδους Λύκου και σοβαρές ουλές από εγκαύματα στο κεφάλι, τα οποία υπέστη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων μιας τηλεοπτικής διαφήμισης της Pepsi το 1984.

Η Ρόουι και ο Τζάκσον ήταν παντρεμένοι από το 1996 έως και το 1999 και είναι η μητέρα των δύο μεγαλύτερων παιδιών του «βασιλιά της ποπ». Ωστόσο, η Ρόουι δεν έχει την επιμέλεια των παιδιών, τα οποία ζουν με τη γιαγιά τους, Κάθριν Τζάκσον.

newsbomb.gr