Ένας εργαζόμενος σε συνεργείο αυτοκινήτων, αποφάσισε ότι χρειαζόταν λίγο χόρτο για να περάσει το βαρετό οχτάωρο.

 Αντί να πάρει τηλέφωνο την “άκρη” του, ή να πάει να το προμηθευτεί, χρησιμοποιώντας το λογαριασμό του @Sunith_DB8R στο Twitter έγραψε ότι χρειαζόταν ένα τσιγαριλίκι στο χώρο εργασίας του, στο Βόγκαν, βόρεια του Τορόντο.

Σύμφωνα με το CNN, η τοπική αστυνομία του Γιορκ (@YRP) αλιεύοντας το αίτημα απάντησε με ενθουσιασμό «Τέλεια! Μπορούμε να \’ρθουμε κι εμείς;». Όμως το πράγμα δεν σταμάτησε εκεί. Η αστυνομία προώθησε το μήνυμα στο λογαριασμό ενός εκ των διευθυντών του συνεργείου αυτοκινήτων. Όμως το πράγμα δεν σταμάτησε ούτε εκεί.

Το μήνυμα επαναπροωθήθηκε στο Twitter χιλιάδες φορές και κάποια στιγμή ήταν στην κορυφή της λίστας των προωθούμενων μηνυμάτων εκείνη τη μέρα.

Τότε, ο αρχικός πομπός του μηνύματος δοκίμασε τότε διάφορες τακτικές.

Πρώτα πρόκληση: “Δεν ήξερα ότι οι χασισοκαπνιστές είναι πιο καταζητούμενοι από τους σκοπευτές και βιαστές. Μπράβο σας”.

Στη συνέχεια υποχώρηση: “Πραγματικά πιστεύετε ότι ήταν στα σοβαρά το μήνυμα; ΕΛΕΟΟΟΟΟΣ”.

Και τέλος μεταμέλεια: “Κακά τα ψέματα, ηλίθια κίνηση, αλλά θα είχατε προσέξει όλοι εσείς αυτό το μήνυμα αν δεν το επαναπροωθούσε η αστυνομία;”

Από τη στιγμή που ο εργαζόμενος ανάφερε την επωνυμία της εταιρείας και την οδό όπου βρίσκεται το συνεργείο ενεπλάκη στη συνομιλία και η επιχείρηση.

“Ευχαριστούμε την αστυνομία για τη βοήθεια και την εξαιρετική της δουλειά. Το θέμα έχει πλέον αντιμετωπιστεί” αναφέρθηκε σε εταιρικό μήνυμα.

Αργότερα το ίδιο απόγευμα ο εργαζόμενος έγραψε στο Twitter “Μόλις έλαβα το τηλεφώνημα της απόλυσης”, διευκρινίζοντας τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε το ζήτημα.

Η αστυνομία επανήλθε ξεκαθαρίζοντας τη θέση της: “Αν φώναζες σ\’ ένα πολυσύχναστο δρόμο σχετικά με παράνομες δραστηριότητες και περνούσαμε από \’κει θα παρεμβαίναμε. Σκεφτείτε το Twitter σαν εικονικό δρόμο”.

Η κατάληξη; την επόμενη μέρα ο απολυμένος πλέον εργαζόμενος κατάργησε το λογαριασμό του στο Twitter.

Η κατάληξη; την επόμενη μέρα ο απολυμένος πλέον εργαζόμενος κατάργησε το λογαριασμό του στο Twitter.

newpost.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook