Μπορεί να μοιάζει με τεράστια πολιτεία! Ωστόσο οι 9 μήνες συνεχούς ταξιδιού στη θάλασσα και μακριά από το σπίτι, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Χρειάζεται δύναμη και υπομονή, την οποία πολλές φορές το πλήρωμα αναζητά στρέφοντας το κεφάλι ψηλά, εκεί που ο ορίζοντας ίσα που διαχωρίζει το γαλάζιο της θάλασσας αυτό του ουρανού.

Η προσευχή και η πίστη αποτελεί για το πλήρωμα του αεροπλανοφόρου \”Χάρυ Τρούμαν\”, την ελπίδα και το στήριγμα, όταν η υπομονή \”λυγίζει\”.

Ο ρόλος του ιερέα σε ένα τέτοιο αεροπλανοφόρο συμβουλευτικός εως και πατρικός.

Και επειδή όπου και αν πας στον κόσμο θα βρεις κάπου, σε κάποιο σημείο και έναν Έλληνα, το αμερικανικό αεροπλανοφόρο δεν αποτέλεσαι εξαίρεση.

Εκεί, ανοιχτά του Ισραήλ, στο \”Χάρυ Τρούμαν\” στην αποστολή του Flashnews.gr, συναντήσαμε τον ορθόδοξο ιερέα του αεροπλανοφόρου, ο οποίος είναι Έλληνας!

Ο πατήρ Καλατζής μας είπε ότι το ταξίδι αρκετές φορές είναι δύσκολο και πολλοί από το πλήρωμα, που είναι πολύ νέοι άνθρωποι, ζητούν από εκείνον μια συμβουλή, μια παρηγοριά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τον ορθόδοξο ιερέα του αεροπλανοφόρου \”Χάρυ Τρούμαν, πατέρα Καλατζή να μιλά για αυτή τη δύσκολη αλλά και ευχάριστη συνάμα αποστολή

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook