Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ συνάντησε την πρώην αγαπημένη του Τομ Κρουζ, Σοφία Βεργκάρα, στα γυρίσματα διαφήμισης για γνωστό αναψυκτικό.

 Η διάσημη ηθοποιός, αλλά και αντικείμενο πόθου για πολλούς άντρες, συνεργάστηκε με τον 35χρονο ποδοσφαιριστή σε μία διαφήμιση 30 δευτερολέπτων η οποία παίχτηκε για πρώτη φορά στις αμερικανικές οθόνες την Τρίτη το βράδυ.

Η Κολομβιανή σταρ βρίσκεται σε μία παραλία φορώντας ολόσωμο μαγιό που αποκαλύπτει τις καμπύλες της ενώ κάνει ηλιοθεραπεία, όταν ο γνωστός ποδοσφαιριστής εμφανίζεται, προς στο τέλος της διαφήμισης, ψάχνοντας μία μπάλα.

Η διαφήμιση γυρίστηκε στη Βενετία τον προηγούμενο μήνα. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο σταρ συνεργάζονται με την γνωστή εταιρία αναψυκτικών. Μάλιστα η Σοφία Βεργκάρα είχε γύρισε μία διαφήμιση στην αρχή της καριέρας της, όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ και δεν ήταν ευρέως γνωστή. «Ξεκίνησα την καριέρα μου στον κόσμο της ψυχαγωγίας με μια διαφήμιση της εταιρίας, η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία στην Κολομβία αλλά και στη Λατινική Αμερική. Είναι φανταστικό που το κάνω ξανά».

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είπε με την σειρά του για αυτή την συνεργασία: «Είμαι στην οικογένεια της εταιρίας εδώ και πολλά χρόνια και είναι τόσο ευτυχισμένος που βρίσκομαι ξανά σε αυτή τη θέση!».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook