Το μικροσκοπικό, ξανθό κοριτσάκι που είχε στην αγκαλιά του ο Sean Penn στο «I Αm Sam», ο Robert De Niro στο «Hide and Seek» και ο Tom Cruise στο επικό «War of the Worlds» μεγάλωσε απότομα. Η Dakota Fanning ανήκει στην κατηγορία των μινιόν ηθοποιών όπου η χαρισματικότητά της, πείτε το και έμφυτο ταλέντο, προίκισε την άγουρη εφηβεία της με χρυσά συμβόλαια εκατομμυρίων δολαρίων.

Στην ίδια ακριβώς θέση με τη Dakota, βρίσκονταν κάποτε η Emma Watson του «Harry Potter», οι δίδυμες αδερφές Οlsen, η ροκ σταρ τoυ Disney Channel, Miley Cyrus αλλά και η οσκαρική (δις) Jodie Foster.

Το τρισχαριτωμένο παιδάκι που στα πέντε του διαφήμιζε απορρυπαντικά ρούχων (σ.σ. η Jodie Foster διαφήμιζε αντηλιακά γαλακτώματα σώματος στην εξτρά πρώιμη ηλικία των τριών ετών) φωτογραφίζεται τον φετινό Μάιο στα «ώριμα» δεκαεπτά της για την αμερικανική Vogue μαζί με την υπερ-μοντέλα Natalia Vodianova. Η Dakota Fanning συμμετέχει μόνο σε μία λήψη στο ατμοσφαιρικό portfolio του Bruce Weber το οποίο πραγματοποιείται στο πιο θρυλικό ξενοδοχείο του Δυτικού Hollywood, το Chateau Marmont.

queen.gr