Την τελευταία της πνοή άφησε εχθές σε νοσοκομείο της Νέας Ορλεάνης το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια, Τζία Έιλμαντ, έπειτα από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τη Δευτέρα το βράδυ.

H κατάσταση της υγείας της εξ αρχής είχε χαρακτηριστεί ως πολύ σοβαρή, καθώς νοσηλευόταν με μηχανική υποστήριξη. Η οικογένειά της όπως και οι φίλοι της δήλωσαν συντετριμμένοι από την τραγική κατάληξη, καθώς πίστευαν μέχρι τελευταία στιγμή πως η 29χρονη Τζία θα τα καταφέρει.

Τα αίτια που την οδήγησαν στο να αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή της δια απαγχονισμού είναι ακόμα άγνωστα. Πάντως, πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης παρουσιάζουν ως πιθανό η όμορφη Τζία να είχε πέσει θύμα βίας πολλές φορές στη ζωή της και να είχε σημαδευτεί από αυτά τα περιστατικά.

Στο τελευταίο της tweet έγραφε το εξής:

«Το να κάνει κάποιος το σωστό ευχαριστεί τον Κύριο περισσότερο από μία προσφορά»- (Doing what is right and fair pleases The Lord more than an offering)

Δεν είναι λίγοι επίσης εκείνοι που υποστηρίζουν πως ο λόγος για τον οποίο επιχείρησε να αυτοκτονήσει ήταν η άσχημη τροπή της σχέσης της με τον μπασκετμπολίστα και παίκτη της ομάδας «Pelicans» της Νέας Ορλεάνης, Ράιαν Άντερσον (ο οποίος ήταν εκείνος που την βρήκε τη Δευτέρα το βράδυ και δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το σοκ). Αν και «προς τα έξω» η σχέση τους φαινόταν ιδανική, η Τζία τελευταία είχε εξομολογηθεί στα κοντινά της πρόσωπα πως τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά.

Όποια και να ήταν η αιτία που την οδήγησε εκεί, είναι σίγουρα μια απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που είχε όλη τη ζωή μπροστά του για να ξεπεράσει τα εμπόδια και τις κακές στιγμές.

Δείτε το βίντεο με την τελευταία της συνέντευξη μία εβδομάδα πριν αυτοκτονήσει εδώ:

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook