Συμπλοκή μεταξύ νεαρών και ανδρών των ΜΑΤ σημείωθηκε λίγο μετά την κηδεία του άτυχου 19χρονου Θανάση που έχασε τη ζωή του πηδώντας από το τρόλεϊ όταν εντοπίστηκε από ελεγκτή να μην διαθέτει εισιτήριο, στο δρόμο που σκτοτώθηκε, στο κέντρο του Περιστερίου στην Παναγή Τσαλδάρη.

Σύμφωνα με το Newsit, ομάδα ατόμων μετά τν κηδεία του Θανάση επέστρεψε στο σημείο όπου σκοτώθηκε και έβαλε φωτιά σε κάδους.

Τα ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη χημικών. Στο σημείο έσπευσαν και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ αλλά και της πυροσβεστικής για να σβήσουν τις φωτιε.

Οπως αναφέρει η ίδια πηγή αυτή τη στιγμή η Παναγή Τσαλδάρη είναι κλειστή από τον Αγιο Αντώνιο μέχρι τη Θηβών.

Νωρίτερα το απόγευμα της Παρασκευής φίλοι και συγγενείς συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον άτυχο 19χρονο. Περίπου 500 άτομα υποδέχθηκαν τη σορό του με χειροκροτήματα ενώ μετά την εξόδιο ακολουθία ακούστηκαν συνθήματα εναντίον του οδηγού του τρόλει και του ελεγκτή. Νωρίτερα είχε δημιουργηθεί ένταση στο Περιστέρι όταν κατά τη διάρκεια πορείας οι συμμετέχοντες επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια κατά λεωφορείου γεμάτου με επιβάτες.

«Αθάνατος» και «το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει» ήταν δυο από τα συνθήματα που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της κηδείας του 19χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο όταν πήδηξε έξω από την πόρτα του τρόλεϊ στο οποίο επέβαινε ότον ο ελεγκτής τον εντόπισε να μην διαθέτει εισιτήριο.

«Το παρόν» στην κηδεία έδωσε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα είχε ξεκινήσει πορεία περίπου 300 ατόμων, από την λεωφόρο Παναγή Τσαλδάρη, όπου σκοτώθηκε ο νεαρός Θανάσης, με προορισμό το νεκροταφείο όπου θα γίνει η ταφή.

Κρατούσαν πανό και φώναζαν συνθήματα, ένα τέταρτο πριν την κηδεία επκράτησε ένταση όταν επιτέθηκαν με πέτρες και μπουκάλια κατά ενώς λεωφορείου γεμάτο με κόσμο.

Οι επιβάτες και ο οδηγός βγήκαν έντρομοι από το λεωφορείο, το οποίο στη συνέχεια άγνωστοι το έσπασαν και έγραψαν πάνω του συνθήματα όπως «δολοφόνοι».

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook