Φως στα αίτια της τραγωδίας με τον 19χρονο θα ρίξουν εκτός από τις καταθέσεις των μαρτύρων, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, αλλά και της πραγματογνωμοσύνης του τρόλεϊ που έγινε χθες στο αμαξοστάσιο του Ρουφ. Οι ειδικοί στάθηκαν κυρίως στο εάν μπορούν οι πόρτες να ανοίξουν, όταν το όχημα βρίσκεται εν κινήσει.

«Εγώ πιστεύω ότι ο γιος μου δεν προσπάθησε να πηδήξει», είπε ο πατέρας του, μιλώντας στο Mega, και απηύθυνε έκκληση: «Αν υπάρχει κάποιος που να ξέρει την αλήθεια, να πάει να καταθέσει».

Έκκληση να καταθέσουν όλοι οι αυτόπτες μάρτυρες έκανε και η δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου. «Εάν κάποιος ξέρει την αλήθεια ή έχει ευσυνειδησία, πιστεύω ότι θα προσέλθει να καταθέσει», σημείωσε η κ. Αρετή Παπαναγιώτου και πρόσθεσε: «Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, ούτε θα ασκηθούν πιέσεις, ούτε κάποιος μπορεί να του κάνει κάτι, από τη στιγμή που θα είναι ειλικρινής και θα αποδίδει τα πράγματα έτσι όπως τα έχει βιώσει».

Το απόγευμα της Παρασκευής, συγγενείς, φίλοι, αλλά και εκατοντάδες πολίτες από διάφορες περιοχές της Αττικής είπαν το «τελευταίο αντίο» στο αδικοχαμένο παλικάρι. Φωνάζοντας συνθήματα κατά του ελεγκτή, του οδηγού του τρόλεϊ, της λιτότητας και της πολιτείας, πλήθος νέων παρέμειναν για αρκετή ώρα στον τάφο του 19χρονου.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook