Η ομάδα της Καλλονής θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος και μαζί της φέρνει καλλονές. Οι καλοκαιρινές μεταγραφές δεν έφεραν μόνο μεγάλους παίκτες στην Super League, αλλά και όμορφες παρουσίες στις κερκίδες….

(Ρομαν)έλα στο «Καραϊσκάκης»

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα είναι η μεγαλύτερη καλοκαιρινή μεταγραφή που έγινε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό να ομορφαίνει και το Καραϊσκάκης με την παρουσία στις κερκίδες της κυρίας Σαβιόλα, κατά κόσμον Ρομανέλα Αμάτο.

\"\"

Η Μις Τενερίφη στον Πειραιά

Όμως, δεν είναι μόνο η Ρομανέλα που θα τραβήξει πάνω της τα βλέμματα στον Πειραιά. Η Μάρτα Ντομίνγκεθ, σύζυγος του Ρομπέρτο από τον Ιούνιο του 2011, είναι εξίσου εντυπωσιακή. Η μητέρα των παιδιών του νέου τερματοφύλακα του Ολυμπιακούς το 2006, σε ηλικία 19 ετών, κέρδισε τον τίτλο της «Μις Τενερίφη».

\"\"

Πλάσμα του Θεού

Η τριάδα φωτιά του Ολυμπιακού κλείνει με την γυναίκα του Μιγκέλ Τόρες, Μαρία Πλάθα. Ο Ισπανός παντρεύτηκε τον περασμένο Ιούνιο με την Μαρία να κλέβει την παράσταση. Πάρτε μια γεύση με μια φωτό παρακάτω και περισσότερες στη gallery στο τέλος του κειμένου…

\"\"
Ομορφιές και στη Λεωφόρο

Αφήνουμε τον Ολυμπιακό και πάμε στον Παναθηναϊκό. Ο Μάρκους Μπεργκ είναι το μεγάλο όνομα που έφερε το καλοκαίρι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο Σουηδός επιθετικός έγινε πρόσφατα ξανά πατέρας με την γυναίκα του Ζοζεφίν Ρίνγκμπλομ να φέρνει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Η Σουηδέζα είναι πανέμορφη και αν βρεθεί στη Λεωφόρο σίγουρα θα γίνει αντιληπτή από τα ανδρικά μάτια.
\"\"

«Μέλι» η Μελίσα

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η γυναίκα του Μέντες Ντα Σίλβα, η Μελίσα. Η μελαχρινή καλλονή έχει φωτογραφηθεί στο κρεβάτι μαζί μετ ον αμυντικό μέσο του Παναθηναϊκού. Πάρτε μια γεύση με μια φωτό παρακάτω και περισσότερες στη gallery στο τέλος του κειμένου…

\"\"

Η (κου)Κλάρα του Νέτσιντ

Από την Αθήνα πάμε στη Θεσσαλονίκη και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, έστω και ως δανεικού. Ο λόγος για τον Τσέχο, Τόμας Νέτσιντ. Τσέχα και άσχημη δεν γίνεται και έτσι η σύζυγος του πανύψηλου επιθετικού, Κλάρα Βοκάσκοβα είναι κουκλάρα. Ο ποδοσφαιριστής με το μοντέλο ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2011, και ο γάμος τους αποτέλεσε ένα από τα πιο πολυσυζητημένα γεγονότα σε Τσεχία και Ρωσία.

\"\"

Το ίδιο όνομα, η ίδια χάρη
Κλείνουμε το αφιέρωμα με ένα πέρασμα από την Ριζούπολη. Ο Απόλλων έκανε τον Γιαν Μπλάζεκ να επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς ο Τσέχος μέσος είχε φορέσει παλαιότερα τη φανέλα της Λάρισας. Η Μις Τσεχία 2009, Κλάρα Ριτσάρικοβα, είναι η μητέρα του παιδιού του και αν μη τι άλλο δεν περνάει απαρατήρητη.

\"\"

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook