Στην αποσφράγιση των καταστημάτων τους προχώρησαν οι ιδιοκτήτες ενός καφενείου και μιας καφετέριας στην Πέλλα.

Αστυνομικοί του Τμήματος Γιαννιτσών πραγματοποίησαν έλεγχο σε καφενείο ιδιοκτησίας 24χρονης και διαπίστωσαν ότι 40χρονος λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος το κατάστημα, εξυπηρετώντας πελάτες και παραβιάζοντας τις σφραγίδες που είχε θέσει ο δήμος Πέλλας.

Το κατάστημα στερείτο άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας από την αρμόδια Αρχή.

Η 24χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου, δεν συνελήφθη και αναζητείται.

Σε καφετέρια του δήμου Πέλλας διαπιστώθηκε ότι ο 64χρονος ιδιοκτήτης της λειτουργούσε παράνομα το κατάστημα, αφού είχε παραβιάσει τις σφραγίδες και στερείτο άδειας ιδρύσεως και λειτουργίας.

Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Γιαννιτσών Πέλλας ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

Έλεγχοι στην Χαλκιδική

Συνεχίζεται το «σαφάρι» της αστυνομίας για τυχόν παραβάσεις σε επιχειρήσεις και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Χαλκιδική, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας.

Σε αστυνομικούς ελέγχους στην ευρύτερη περιοχή της Κασσανδρείας Χαλκιδικής, συνελήφθησαν τρία άτομα για διάφορα αδικήματα της ποινικής και υγειονομικής νομοθεσίας και βεβαιώθηκαν επτά παραβάσεις που αφορούσαν τη στέρηση αδείας μουσικών οργάνων και την τροποποίηση των ουσιωδών όρων λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση ελέγχθηκαν 161 άτομα, καθώς και 145 οχήματα.

in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook