Λίγες ώρες απέμειναν για την επίσημη έναρξη της Super League.
Όσον αφορά τα Χανιά, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στα Περιβόλια, τα οποία θα \”φορέσουν\” τα γιορτινά τους για να υποδεχθούν τον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν για τον Πλατανιά.
Οι \”ερυθρόλευκοι\” στις 19.15 υποδέχονται τη Βέροια, με την οποία μετράνε μία νίκη σε επίπεδο Football League και την περσινή ισοπαλία για τη Super League, όσον αφορά τις εντός έδρας αναμετρήσεις. Στις εκτός η \”Βασίλισσα\” έχει \”φιλοδωρήσει\” δυο σερί χρονιές με 5 γκολ την ομάδα των Χανίων (5-0).
Κάποιοι παίκτες του Πλατανιά, όπως δήλωσε και ο Μπέλιτς πρόσφατα, δεν έχουν ξεχάσει ακόμα το ταπεινωτικό σκορ στο τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, οπότε έχουν ένα κίνητρο παραπάνω για τη σαββατιάτικη \”μονομαχία\”.
Το συγκρότημα του Μαρίνου Ουζουνίδη θέλει να κάνει… ποδαρικό στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά με το δεξί, έχοντας στο πλευρό του την θερμή υποστήριξη των Χανιωτών φιλάθλων. 
Ο τεχνικός του Πλατανιά πήρε μαζί του στην αποστολή είκοσι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα τους εξής:
Αγκιλέρα, Γιακουμάκη Εμμ. Γ., Γιωργαλλίδη, Γουνδουλάκη, Δημήτρη, Θέρα, Ιντζίδη, Μαρτσάκη, Μοράλ, Μπέλιτς, Ναζλίδη, Ντεντάκη, Περιστερίδη, Πόποβιτς, Ραφαέλ, Σιώπη, Στόλερ, Τσοντάκη, Φαΐσκα, Φερνάντες.
Λογικά η ενδεκάδα δεν θα αλλάξει σε σχέση με τη \”πρόβα τζενεράλε\” απέναντι στον Εργοτέλη.
Ο Γιωργαλλίδης θα υπερασπιστεί την εστία, με τον Θέρα στο δεξί, τον Ραφαέλ στο αριστερό άκρο και τους Ιντζίδη, Φερνάντες στο κέντρο της άμυνας. Αγκιλέρα και Στόλερ θα είναι στα χαφ, με τον Μπέλιτς δεξιά, τον Μοράλ αριστερά και τον Γουνδουλάκη σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Ναζλίδη.
Εκτός πλάνων είναι ο τιμωρημένος Τέτε και οι τραυματίες Τόρες και Ζουμπουλάκης.
Από την άλλη o Γκόραν Στεβάνοβιτς για τη Βέροια αναμένεται να ξεκινήσει κάτω από την εστία τον Αναστασόπουλο, στο δεξί άκρο της άμυνας τον Αποστολόπουλο, στο αριστερό τον Αμαραντίδη και στο κέντρο τους Ορέστες, Μπάρμπα. Οι Όστοϊτς και Τραπ θα είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Καλτσά δεξιά, τον Ρίος αριστερά και τον Μπαργκάν σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μρντάκοβιτς. 

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμα οι Βεργώνης, Καντιμοίρης, Μάνος, Μπεν, Παυλίδης, Πλαβούκος, Σεντεμέντες, Τζημογιάννης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook