Ο Ανέστης Κορτσινίδης μετά από μια γεμάτη σεζόν στον Α.Ο. Χανιά, όπου κάλυψε με επιτυχία το δεξί άκρο της άμυνας, αποτελεί παρελθόν.
Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από τον ΑΟΧ, παρότι είχε ανακοινωθεί η παραμονή του για μία ακόμα σεζόν και βρίσκεται πλέον σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του.
Το γεγονός γνωστοποίησε η χανιώτικη ΠΑΕ με ανακοίνωσή της, στην οποία αναφέρεται ότι θα περάσει από δοκιμή ο πρώην παίκτης του ΠΑΟ Κρουσώνα και της Γλυφάδας Θανάσης Παπαρούνας.
Αναλυτικά:
\”Επιθυμία της ΠΑΕ ΑΟΧανιά ήταν η συνέχιση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανέστη Κορτσινίδη. Όμως ο ποδοσφαιριστής για δικούς του λόγους δεν επιθυμούσε το ίδιο. Ως εκ τούτου τερματίζεται η συνεργασία της ΠΑΕ ΑΟΧ με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή. Ευχαριστούμε τον Ανέστη για την συνεργασία του και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του σχέδια.

Από σήμερα βρίσκεται στα Χανιά και συμμετέχει δοκιμαζόμενος στην προετοιμασία της ομάδας ο 20χρονος μέσος Θανάσης Παπαρούνας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην ΑΕ Ιωαννίνων, Δόξα Κρανούλας, Γλυφάδα, Κρουσώνα αφού πέρασε από τους νέους του Εργοτέλη. Σε περίπτωση που ικανοποιήσει τον Μουρατ Σεροπιαν θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook