Με απειλές και χρήση βίας την ανάγκαζε τους τελευταίους 2,5 μήνες να εκδίδεται και της έπαιρνε σχεδόν όλα τα χρήματα που έβγαζε από το... νυχτοκάματό της.

Αυτό κατήγγειλε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Παρασκευής μια 37χρονη Πολωνή για έναν 46χρονο Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη, αφού βρέθηκαν στο σπίτι του και στο αυτοκίνητό του ολόκληρο οπλοστάσιο, καθώς και σύγχρονο σύστημα παρακολούθησης.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν το 46χρονο στο αυτοκίνητό του και μετά από έρευνα βρήκαν σ΄αυτό ένα μαχαίρι, μια μεταλλική ράβδο, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, πολλές επιχειρηματικές πιστωτικές κάρτες και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, στην Ευκαρπία, στο οποίο βρέθηκαν μία καραμπίνα, ένα πιστόλι κρότου με τέσσερα αβολίδωτα φυσίγγια, 75 σφαίρες κυνηγετικού όπλου, μία γεμιστήρα πολεμικού τυφεκίου με δύο φυσίγγια, δύο μαχαίρια και μία ξύλινη αστυνομική ράβδος.

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο συλληφθείς είχε τοποθετήσει στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού του τρεις μικροκάμερες (δύο ενσύρματες και μία ασύρματη) κι ένα μηχάνημα καταγραφής, προκειμένου να καταγράφονται όλες οι κινήσεις σε δημόσιο χώρο.

Επίσης, είχε τοποθετήσει κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης και καταγραφής εικόνας, όπου τα καταγεγραμμένα στοιχεία αποθηκεύονταν σε ψηφιακό δίσκο καταγραφικού μηχανήματος, χωρίς να έχει ενημερωθεί γι’ αυτό η αρμόδια αρχή προσωπικών δεδομένων.

Σε βάρος του 46χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για σωματεμπορία και παραβάσεις των νόμων «Περί όπλων» και «Προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα» και οδηγείται στον εισαγγελέα.

egnatiapost.gr