Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του εμφανίστηκε ο Γιάννης Πετράκης, αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Περιστέρι. Ο προπονητής των κιτρινόμαυρων τόνισε:

“Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες.

Στο πρώτο μέρος η εικόνα μας ήταν πολύ καλή, γίναμε επικίνδυνοι, βάλαμε 2 γκολ και δείξαμε μια πολύ καλή εικόνα ως ομάδα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα μας δεν ήταν ανάλογη και σε αυτό συνετέλεσε το άγχος, η αποβολή με αποτέλεσμα να αλλάξει και η ισορροπία μας.

Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και για εμάς αυτό ήταν η αρχή. Ο Εργοτέλης είναι κάτι ξεχωριστό ως κουλτούρα και φιλοσοφία.

Σήμερα, έπαιζαν 7 παίκτες από τα τμήματα υποδομής ενώ από την 11αδα ήταν 7 παιδιά από την περσινή ομάδα. Αυτά τα στοιχεία είναι πολύ σπουδαία για εμάς”.

Ενώ για την απώλεια του Οράσιο Καρντόσο, ο τεχνικός του Εργοτέλη ανέφερε ότι:

“Έγινε μια πολύ σημαντική αλλαγή καθώς ο Καρντόσο είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Η δομή και η χημεία που είχαμε μετά το 30’ δεν ήταν αυτή που θέλαμε με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν αυτά τα προβλήματα”

Για την εμφάνιση των Μπαντιμπανγκά και Μπαμ – Μπαμ ο Γ. Πετράκης δεν έκανε κάποιο σχόλιο, λέγοντας
“είμαστε ομάδα και ο καθένας μέσα από το σύνολο βάζει τα προσωπικά του στοιχεία. Είμαι ευχαριστημένος από όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook