Οι αστυνομικοί που είχαν συλλάβει την περασμένη Τρίτη στην Ικαρία έναν 36χρονο Έλληνα για ναρκωτικά, δεν είχαν προλάβει να αντιληφθούν ότι είχε καταπιεί ένα «υπόθετο» γεμάτο με μεγάλη ποσότητα ηρωίνης για να μην συλληφθεί με αυτό.

Το αντιλήφθηκαν τρεις ημέρες αργότερα, όταν ο κρατούμενος πήγε στην τουαλέτα.

Ο οργανισμός του απέβαλε την αυτοσχέδια συσκευασία το πρωί της Παρασκευής στα κρατητήρια αστυνομικής υπηρεσίας της Σάμου όπου κρατείται και οι φρουροί έμειναν άναυδοι όταν αντίκρισαν το «αυγό» που περιείχε 70 γραμμάρια ηρωίνης.

Αμέσως ενημερώθηκε η Δίωξη Ναρκωτικών, που συνέλαβε εκ νέου τον 36χρονο και σχημάτισε νέα δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ηρωίνης με την οποία τον παρέπεμψε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σάμου με την αυτόφωρη διαδικασία.

Στα πράσα πάνω στο αλισβερίσι έπιασαν άνδρες της Τροχαίας έναν 59χρονο, τη στιγμή που πωλούσε ναρκωτικά χάπια σε έναν 39χρονο «πελάτη» του στην περιοχή του Γηροκομείου της Πάτρας. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δυο άνδρες και κατά τη σωματική έρευνα που έκαναν στον 59χρονο κατέσχεσαν 49 ναρκωτικά χάπια Vulbegal και 51 Hipnostedon. Πωλητής και αγοραστής οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Πηγή: thebest.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook