Οι Ποταμιές μετά από πολλά χρόνια έλλειψης νερού, επιτέλους έχουν τρεχούμενο νερό καλή ποιότητας παντού!!!

Και αυτό με μια διαδικασία που ολοκληρώθηκε εκ του μηδενός, μέσα σε οκτώ μήνες!!!!

Αυτό έγινε κατορθωτό κατ΄ αρχήν με την πρωτοβουλία… και προσπάθεια της τοπικής κοινωνίας και δημοτικής αρχής, αλλά και την καθοριστική βοήθεια δύο ανθρώπων – θεσμικών παραγόντων, που βοήθησαν καθοριστικά για την
επίτευξη του στόχου μας. Αυτοί είναι ο κ. Γιώργος Δεικτάκης, Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης αλλά και ο κ. Σταύρος Καλογιάννης Αναπληρωτής Υπουργός τότε, του Υπουργείου Υποδομών.

Αυτούς του Φίλους του χωριού μας είχαμε την χαρά και την τιμή να έχουμε χθες κοντά μας.

Ο κ. Καλογιάννης παρότι βρίσκεται για ιδιωτικούς λόγους στην Κρήτης επισκέφτηκε το χωριό μας μαζί με τον κ. Δεικτάκη, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση της τοπικής κοινωνίας που ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της για την άμεση και καθοριστική βοήθειά τους.

Οι κάτοικοι τόνισαν μιλώντας με το flashnews.gr ότι \”Με την ευκαιρία της επίσκεψής τους, επισκεφθήκαμε τον ταμιευτήρα του φράγματος Αποσελέμη αλλά και το στολίδι του χωριού μας, την Παναγία την Γκουβερνιώτισσα, ύστερα από αίτημα των δύο θεσμικών παραγόντων.

Ξεναγήθηκαν και στα δύο σημεία, με έντονο ενδιαφέρον και θαυμασμό να επιδεικνύουν για την Παναγία την Γκουβερνιώτισσα, όπου ξεναγήθηκαν στο Ναό και τα κτίρια από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης κ. Μανώλη Αργυράκη.

Εμείς, δεν έχουμε παρά να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας στους ανθρώπους που συνέβαλλαν τα μέγιστα ώστε να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής του χωριού\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook