Τις λεπτομέρειες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε η ένοπλη ληστεία σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στα Χανιά το βράδυ του Σαββάτου (δείτε εδώ) εξετάζουν οι αστυνομικές αρχές, προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του δράστη

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο θρασύτατος ληστής που μπήκε στο πρακτορειο του ΟΠΑΠ στην οδό Ακρωτηρίου, ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του πρακτορείου και τη σύζυγό του, να τους δώσει ότι χρήματα υπήρχαν στο κατάστημα.

Τότε ο ιδιοκτήτης του πέταξε ένα σάκο με λεφτά όμως εκείνος, δείχνοντας ότι γνωρίζει ότι στο μαγαζί υπάρχουν και άλλα χρήματα του είπε με επιτακτικό ύφος: "Θέλω και τα υπόλοιπα".

Ο ιδιοκτήτης αντιλαμβανόμενος ότι ο δράστης δεν αστειεύεται του έδωσε και τα υπόλοιπα που φυλάσσονταν σε άλλο σημείο και έτσι ο δράστης, ψύχραιμος έφυγε με συνολική λεία που αγγίζει τα 3500 ευρώ περίπου.

Στο πρακτορείο δεν υπάρχει κύκλωμα ασφαλείας και οι αρχές εξετάζουν προσεκτικά τις καταθέσεις του ιδιοκτήτη, της συζύγου του αλλά και των δύο πελατών που βρίσκονταν την ώρα της ένοπλης ληστείας στο κατάστημα, προκειμένου να εντοπίσουν το δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ληστής εκτιμάται ότι είναι Έλληνας καθώς μιλούσε άπταιστα ελληνικά και έχει ύψος 1,85 περίπου.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο αμέσως ενώ ο ληστής εξαφανίστηκε προς την περιοχή του ΜεΪντάνι ενώ έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται.