Ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του ΟΦΗ δήλωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης υπογραμμίζοντας πως από την ομάδα έλειψε το γκολ, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα του Παπάζογλου εκφράζοντας φόβους ότι μπορεί να μείνει εκτός και για 2 μήνες.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του ΟΦΗ:

"Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών γιατί πραγματικά σήμερα δουλέψαμε πάρα πολύ για να μπορέσουμε να πετύχουμε την πρώτη νίκη και να μπούμε με το δεξί στο πρωτάθλημα και γενικά να πάρουμε αυτό που μας αναλογούσε στο παιχνίδι.

Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα έπαιζε κλειστά και με ομοιογένεια γιατί έκανε ελάχιστες μεταγραφές σε σχέση με πέρυσι.

Έπρεπε να διαχειριστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για να διασπάσουμε μια μαζική άμυνα του αντιπάλου. Θα έλεγα ότι και στο πρώτο ημίχρονο αλλά πολύ περισσότερο στο δεύτερο και μετά τις αλλαγές των Γκαλέτι, Ζε Εντουάρντο η ομάδα πίεζε περισσότερο.

Προσπαθούσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες από τα άκρα, δημιουργήσαμε φάσεις αλλά δυστυχώς δεν πετύχαμε κάποιο γκολ που θα μας έδινε τη νίκη.

Θέλω να πω ότι είμαστε μια νέα ομάδα, με το 50% του ρόστερ να αποτελείται από νέους παίκτες. Θέλουμε υπομονή και επιμονή. Αρκεί να δείχνουμε μια εικόνα όπως η σημερινή των παικτών με δύναμη, επιμονή και πάθος.

Αλλά μας έλειψε το γκολ όμως νομίζω ότι μέσα από την δουλειά θα μπορέσουμε να το πετύχουμε ώστε να παίρνουμε αυτό που μας αναλογεί.

Δεν μπορώ να μην πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο και να πω ότι με την παρουσία του αυτή η ομάδα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ότι οι επόμενες ημέρες θα είναι ακόμα καλύτερες.

Δεν είμαστε ακόμα αυτοί που πρέπει να είμαστε γιατί δεν έχουμε δέσει ακόμα. Αυτό θα γίνει μέσα από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Πάνω – κάτω, έτσι είναι όλες οι ομάδες. Μετά τις αλλαγές η ομάδα άλλαξε εικόνα και για αυτόν τον λόγο αυτοί οι παίκτες είναι πιο βασικοί από τους βασικούς.

Ο Ζε θεωρώ ότι είναι ακόμα ανέτοιμος για να βγάλει ένα μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Ο Γκαλέτι είχε κάνει 4 προπονήσεις και θεωρήσαμε σκόπιμο να τον χρησιμοποιήσουμε σε ένα σημείο που θα έκανε την διαφορά. Όπως και την έκανε.

Είχαμε ένα ξαφνικό πρόβλημα με τον Παπάζογλου. Είχε μια κύστη στην μέση και ενώ προσπαθούμε να το ξεπεράσουμε με θεραπευτική αγωγή εκτός και αν είναι μεγαλύτερο το πρόβλημα, οπότε και θα χρειαστούμε μια προσθήκη. Αν είναι σοβαρό το πρόβλημα, μπορεί να μείνει εκτός και για 2 μήνες".