Έπαιξαν και έχασαν χθες το βράδυ στο Ηράκλειο.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, συνελήφθησαν 25χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος “Kαφετέρια”, τέσσερεις ημεδαποί ηλικίας από 18 έως 29 ετών, τέσσερεις (4) αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας από 20 έως 44 ετών, πελάτες του καταστήματος, για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια και μία νεαρή κοπ΄πελα 20 ετών για στέρηση βιβλιαρίου υγείας, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, κατελήφθη ο 25χρονος ως προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, να έχει διοργανώσει και να επιτρέπει στους υπόλοιπους δράστες, να διενεργούν το τυχερό και απαγορευμένο χαρτοπαίγνιο «ΠΟΚΑ» στην Αμερικάνικη παραλλαγή του «TEXAS HOLDEM POKER» με χρήματα και χαρτοπαικτικές μάρκες διαφόρων χρωματισμών, οι οποίες αντιστοιχούσαν σε διάφορα χρηματικά ποσά.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

• Μία (1) τράπουλα αποτελούμενη από πενήντα δύο φύλλα,
• Το χρηματικό ποσό των επτακοσίων (700) ευρώ, προερχόμενο από τη διενέργεια του παράνομου παιχνιδιού και
• Διακόσιες πενήντα δύο (252) μάρκες διαφόρων χρωματισμών (κάθε χρώμα αντιστοιχούσε, σε διαφορετικό χρηματικό ποσό)

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ σε βάρος ενός 24χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας θα εφαρμοστεί επιπρόσθετα και η διαδικασία της διοικητικής του απέλασης από την Χώρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook