Αισιόδοξος εμφανίστηκε στην σημερινή συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Αναστόπουλος ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του δεν έχει να φοβηθεί κανέναν παρά μόνο το κακό τη εαυτό. Ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στη μεταγραφή Γαλανόπουλου αλλά και στο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Αναλυτικά

Για την αναμέτρηση απέναντι στην Βέροια

 «Η νίκη σε αυτό το παιχνίδι  ήταν επιτακτική γιατί προερχόμασταν από μια δύσκολη εβδομάδα. Την πήραμε και ήταν δίκαιη απέναντι σε έναν σκληρό αντίπαλο που ήρθε με αμυντικό προσανατολισμό. Θεωρώ πως θα μας βοηθήσει και ψυχολογικά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, για το οποίο έχω τονίσει ότι τώρα ξεκινά για εμάς. Η νίκη αυτή μας βοήθησε τόσο βαθμολογικά, όσο και ψυχολογικά. Έχει πολύ δρόμο ακόμα, υπάρχουν πολλά δύσκολα παιχνίδια και τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει, αλλά ούτε έχει κριθεί. Αν είμαστε εμείς αυτοί που ξέρουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Αυτό που φοβόμαστε είναι μόνο το να μην είμαστε καλοί σε κάποια ματς».

Για το ματς με την Αναγέννηση Καρδίτσας

 « Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που παλεύει για την παραμονή του και αυτό το κάνει ακόμα πιο δύσκολο. Για να πάρουμε τη νίκη θα πρέπει να παίξουμε όπως στα Γιάννινα, με πάθος και διάθεση γιατί ο αγώνας αυτός θα κριθεί στις προσωπικές μονομαχίες. Το ευτύχημα είναι ότι θα έχουμε στη διάθεσή μας σε αυτό το παιχνίδι και τον Μπερτίν».

Τα παιχνίδια που θα καθορίσουν την άνοδο

 «Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια και πρέπει να βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Τώρα σκεφτόμαστε μόνο την Καρδίτσα και μόλις τελειώσει αυτό το ματς θα σκεφτούμε την Καλλιθέα. Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του πρωταθλήματος, λίγα θα λέμε και πολλά θα κάνουμε μέσα στο γήπεδο».

Για τη μεταγραφή Γαλανόπουλου

«Ο Γαλανόπουλος είναι ένας έμπειρος παίκτης και αρχή μας είναι παίρνουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να παίξουν σε πολλές θέσεις και θα μπορούν να μας βοηθήσουν άμεσα. Μπορεί να μας δώσει πολλές λύσεις στις θέσεις της άμυνας. Αν το δελτίο του είναι έτοιμο θα τον υπολογίζω το Σάββατο»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook