Συνελήφθη, χθες το βράδυ σε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Ρεθύμνου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, 53χρονος, ιδιοκτήτης καφετέριας στην οποία σέρβιρε παράνομα \”φρουτάκια\” .

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα «Καφετέρια», από αστυνομικούς της παραπάνω Υπηρεσίας.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε η εγκατάσταση και λειτουργία τεσσάρων κεντρικών μονάδων ηλεκτρονικών υπολογιστών με τους αντίστοιχους κερματοδέκτες, οι οποίοι ήταν σε κατάσταση αναμονής, χωρίς να κατέχει ο 53χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος, την προβλεπόμενη άδεια κατάλληλης πιστοποίησης παιγνίων από την Επιτροπή Εποπτείας Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.).

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές κατασχέθηκαν μαζί με το χρηματικό ποσό των 247 ευρώ, που βρέθηκε στο εσωτερικό των κερματοδεκτών, ως προερχόμενο από την διενέργεια τυχερών παιγνίων.

Ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί σήμερα, στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook