Κλείνει τμήμα του δρόμου στα Τοπόλια όπως ανακοινώθηκε το μεσημέρι από τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, ενώ σύμφωνα με το ειδικό κλιμάκιο που μετέβη στο σημείο του ατυχήματος που οδήγησε μια 34χρονη στην Εντατική (δείτε εδώ), διαπιστώθηκε ότι το ατύχημα δεν συνδέεται με τις εργασίες που γίνονται στην περιοχή.

Η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη αναφέρει τα εξής:

Ύστερα από το ατύχημα που συνέβη στο δρόμο των Τοπολίων, κλιμάκιο από Μηχ/κούς της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων πραγματοποίησαν αυτοψία και διαπίστωσαν ότι το ατύχημα δεν συνδέεται με τις εργασίες του χώρου κατασκευής του έργου αντιστήριξης πρανών και οφείλεται σε πτώση μικρού λίθου κάτω από τους προστατευτικούς φράκτες, που προκάλεσε ανεπιτήρητο ποίμνιο.

Επίσης επισημαίνουν ότι κανένα από τα μέτρα ασφαλείας τα οποία είχαν ληφθεί παλαιότερα πριν την έναρξη του έργου για την αποφυγή ατυχημάτων από την ρίψη λίθων δεν έχει απομακρυνθεί μέχρι σήμερα από την περιοχή.

Τέλος, ανακοινώνεται ότι η Δ/νση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Χανίων θα προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες για την διακοπή της κυκλοφορίας στο παραπάνω τμήμα λόγω αδυναμίας αστυνόμευσης της ανεξέλεγκτης βόσκησης.

http://www.flashnews.gr/Image.ashx?fid=119274&w=0&q=80