Ο Πλατανιάς ανακοίνωσε πως από την Τετάρτη (21/08) θα ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής (25/08)  με τον Αστέρα Τρίπολης.

Όσοι μάλιστα προμηθευτούν εισιτήριο για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής θα έχουν προτεραιότητα αγοράς "μαγικού χαρτακιού" για τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, την Κυριακή 25 Αυγούστου, στις 7.15 το απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014, θα πραγματοποιείται από την Τετάρτη 21 Αυγούστου έως και το Σάββατο 24 Αυγούστου, από τα Γραφεία της Π.Α.Ε. στον Πλατανιά και από το νέο Γραφείο Διάθεσης εισιτηρίων στα Χανιά, επί της οδού Κυδωνίας 67, δίπλα στο κατάστημα «Σταύρος Σπορ».

Από την Τετάρτη 21/8 έως και την Παρασκευή 23/8 η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι και από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ. Το Σάββατο 24/8 η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται από τις 10 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι.

Σημειώνεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης θα έχουν προτεραιότητα στην αγορά εισιτηρίου, στην ίδια Θύρα, για τον μεθεπόμενο εντός έδρας αγώνα της ομάδας του Πλατανιά Χανίων, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η προσκόμιση του εισιτηρίου του αγώνα Πλατανιάς Χανίων – Αστέρας Τρίπολης, σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που θα ανακοινωθεί εγκαίρως από την Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.

Τιμές

Θύρες 1 και 2: 20 ευρώ.

Θύρες 3 και 4: 15 ευρώ."
Λευτέρης Αντωνακάκης