Την εικόνα ότι ο ελεγκτής του τρόλεϊ και ο 19χρονος Θανάσης Καναούτης είχαν ξανασυναντηθεί πριν από περίπου ένα χρόνο μεταφέρουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο φίλες του άτυχου νεαρού που ήταν μαζί του στο επίμαχο τρόλεϊ το μοιραίο βράδυ.

Σύμφωνα με ΤΟ ΒΗΜΑ, οι δύο κοπέλες ανέφεραν ότι μολονότι και εκείνες δεν είχαν εισιτήριο, ο ελεγκτής αρκέστηκε στο να τους ζητήσει να κατέβουν προκειμένου να συνεχίσει τον έλεγχο που είχε εξελιχθεί σε διαπληκτισμό με τον άτυχο νεαρό.

Αντίθετα, όπως λένε, ένα χρόνο πριν, σε ανάλογο έλεγχο, ο ίδιος ελεγκτής τους είχε επιβάλει πρόστιμο και δεν είχε κάνει το ίδιο με τον Θανάση με τον οποίο είχε και τότε διαπληκτιστεί. Τότε, λένε οι κοπέλες, ούτε πρόστιμο του είχε επιβάλει ούτε και του είχε ζητήσει τα στοιχεία του.

Οι ίδιες πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της έρευνας έχουν εμφανισθεί μάρτυρες που αναφέρονται σε κακή συμπεριφορά του 29χρονου ελεγκτή και σε άλλα δρομολόγια της ίδιας γραμμής τρόλεϊ.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. σχολιάζουν πως εάν επιβεβαιωθούν οι σχετικές μαρτυρίες, ο ελεγκτής προχώρησε σε σειρά παράτυπων ενεργειών, αφού στις περιπτώσεις ελέγχου του 19χρονου και της παρέας του φέρεται αφενός να έχει προσπαθήσει να συγκρατήσει ή να σπρώξει τον 19χρονο ή να αφήνει χωρίς έλεγχο κατά το δοκούν μέλη της ίδιας παρέας.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook