Εκτός άμεσου κινδύνου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, η 34χρονη γυναίκα η οποία τραυματίστηκε πολύ σοβαρά το πρωί της Κυριακής, όταν ένας βράχος έπεσε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε στον δρόμο στην περιοχή των Τοπολίων (δείτε εδώ).

Η 34χρονη, η οποία κατάγεται απο την Βόρεια Ελλάδα και ως δασολόγος απασχολείται σε πρόγραμμα του φορέα διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς, υπέστη μεν πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά η πορεία της νοσηλείας της κρίνεται ως θετική.

Όμως πλήρη εικόνα θα έχουν οι γιατροί όταν την επαναφέρουν απο την καταστολή στην οποία ευρίσκεται.

Στο μεταξύ, ανοιχτή παραμένει και σήμερα η κυκλοφορία των οχημάτων στον συγκεκριμένο δρόμο, καθώς – όπως είπε στο Flashnews.gr – ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ.Απόστολος Βουλγαράκης, ο ίδιος εισηγείται την διακοπή της κυκλοφορίας, αλλά η τελική απόφαση θα ληφθεί απο τις αστυνομικές αρχές.

Χθες τεχνικό κλιμάκιο της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων μετέβη στο σημείο του ατυχήματος και διαπίστωσε πως η πτώση του βράχου δεν οφείλεται στις εργασίες που γίνονται εκεί, αλλά πιθανότατα σε παράσυρσή του απο κάποια κατσίκα.(Δείτε εδώ).

Μάλιστα ο κ.Βουλγαράκης δήλωσε πως αστυνομικοί σκότωσαν τρία κατσίκια που έβοσκαν ανεξέλεγκτα στην περιοχή και πήραν τα ενώτιά τους προκειμένου να εξευρεθεί ο ιδιοκτήτης τους.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook