Η Cadillac παρουσίασε το νέο μεγάλο coupe της, την Elmiraj Concept, η οποία τοποθετείται σύμφωνα με την εταιρεία στην κορυφή των «Cadi».

Με αρκετά ρετρό στοιχεία από την Eldorado του 1967 και μια δόση εκμοντερνισμού, η επιβλητική του τεράστια γρίλια στην εμπρός μάσκα μαγνητίζει αναμφίβολα τα περισσότερα βλέμματα.

Η ιδιαιτερότητα του πρωτότυπου μοντέλου φαίνεται και από τα «νεύρα» του καπό, καθώς και από τα κάθετα εμπρός φωτιστικά σώματα, ενώ για την κύλισή του πατάει επάνω σε 22 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Στο εσωτερικό των τροχών φιλοξενούνται κεραμικά φρένα.

Η φουτουριστική καμπίνα της Cadillac Elmiraj Concept είναι άλλο ένα στοιχείο που δεν μένει απαρατήρητο. Διαθέτει εντυπωσιακά καθίσματα, ενώ το σαλόνι είναι επενδυμένο με δέρμα και ξύλο.

\"\"

Στην κεντρική κονσόλα δεσπόζει η 10 ιντσών οθόνη αφής, από την οποία ελέγχεται όλο το infotainment του αυτοκινήτου, ενώ στον πίνακα οργάνων υπάρχει σε ψηφιακή μορφή το ταχύμετρο και το στροφόμετρο.

Επίσης, μια σημαντική ευκολία που προσφέρει η Elmiraj στους επιβάτες της πίσω σειράς είναι η μετακίνηση των εμπρός καθισμάτων κατά 10 ίντσες, καθώς και των πίσω κατά 4 ίντσες. Μόλις οι πίσω επιβάτες καθίσουν, τα καθίσματα επανέρχονται στην αρχική τους θέση.

Κάτω από το καπό της Cadillac θα συναντήσουμε ένα διπλά υπερτροφοδοτούμενο 4,5 λτ V8 κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 500 ίππους και 678 Nm ροπής.

Σύμφωνα με την αμερικάνικη αυτοκινητοβιομηχανία, η πλατφόρμα (Omega), που πατάει το νέο πρωτότυπο, είναι δανεισμένη από τη ναυαρχίδα της Cadillac, η οποία δεν έχει ακόμα κάνει την επίσημη εμφάνισή της.

\"\"

\"\"

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook