Το μπλε ως βασικό χρώμα έχει πάρα πολλές διαφορετικές αποχρώσεις. Άλλες απαλές, άλλες εκκεντρικές και έντονες και άλλες αρκετά ουδέτερες που μπορούν να φορεθούν εύκολα. Κι αν σας τρομάζει ένα τέτοιο χρώμα, εμείς σας προτείνουμε τρόπους να το φορέσετε, όποιο τόνο κι αν επιλέξετε, όσο διακριτικά ή έντονα θέλετε. Φυσικά, ο χρυσός κανόνας για οτιδήποτε έντονο φοράμε είναι να κρατάμε όλα τα υπόλοιπα, ακόμα και τα ρούχα, σε πιο χαμηλούς τόνους. Μάθετε πώς!

Tiffany blue: είναι το χρώμα που έχει συνδεθεί με το χαρακτηριστικό βεραμάν του οίκου κοσμημάτων Tiffany’s. Εφαρμόστε τη σκιά σε ματ υφή σε όλο το κινητό βλέφαρο. Μετά, με ένα πινέλο σβησίματος μαλακώστε τα σημεία που τελειώνει η σκιά ακολουθώντας το σχήμα του ματιού. Για να τονίσετε τα μάτια με ένα μαύρο ή καφέ μολυβί γεμίστε τα κενά ανάμεσα στη βάση των βλεφαρίδων χωρίς να κάνετε όμως μια ενιαία γραμμή γιατί θα παραπέμπει σε ρετρό look. Τέλος, εφαρμόστε μάσκαρα! Το χρώμα αυτό θα το βρείτε και ως μολύβι ή eyeliner, με το οποίο μπορείτε να κάνετε μια παχιά γραμμή στο άνω βλέφαρο και να το συνδυάσετε με μαύρες πυκνές βλεφαρίδες! Τέλος, εάν δεν νιώθετε άνετα με κάποια από τις παραπάνω επιλογές, φορέστε το χρώμα στα νύχια.

\"\"

Himalayan Blue: αυτό το μπλε είναι εξαιρετικά έντονο αλλά πολύ κολακευτικό ειδικά σε καφέ μάτια. Ο πιο σύγχρονος τρόπος για να το φορέσετε χωρίς να θυμίζει άλλη εποχή, είναι σε μορφή σκιάς στο άνω βλέφαρο σε cat-eye σχήμα. Σιγουρευτείτε ότι έχετε απλώσει αρκετά πυκνά το χρώμα γιατί τέτοια μπλε μπορεί να κάνουν το μάτι να φαίνεται σαν μελανιασμένο. Μια άσπρη βάση πριν το εφαρμόσετε είναι ιδανική για να έχετε την τέλεια χρωματική ένταση! Άλλος ένα τρόπος να το φορέσετε είναι σε μορφή eyeliner. Εφαρμόστε μόνο στο κάτω βλέφαρο ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία και κατά μήκος του και ολοκληρώστε το look με έντονη μαύρη μάσκαρα μόνο στις πάνω βλεφαρίδες!

\"\"

Majorelle blue: καθώς είναι ένα από τα σκούρα αλλά έντονα μπλε, μπορεί να φορεθεί εξίσου εύκολα. Με ένα αντίστοιχο χρώμα eyeliner σε γραμμή είτε μόνο στις πάνω είτε μόνο στις κάτω βλεφαρίδες. Το χρώμα θα βγει ακόμα πιο έντονο εάν χρησιμοποιήσετε μια σκιά σε μορφή κρέμας την οποία μπορείτε να απλώσετε με τα δάχτυλα και να τη σβήσετε σε σχήμα cat-eye, δίνοντας έτσι πιο μοντέρνο στυλ στο μακιγιάζ.

\"\"

news.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook