Σύμφωνα με πηγές του \”Sky Italia\”, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία ανάσα από το να κλείσει τον Γκάρεθ Μπέιλ καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή με την Τότεναμ στις 93.000.000 λίρες, δηλαδή περίπου 109 εκ. ευρώ.

\”Η μετακίνηση του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ είναι έτοιμη να συμβεί. Η μεταγραφή του Ουαλού winger εξελίσσεται ταχύτατα τις τελευταίες ώρες, όπου διευθετούνται οι λεπτομέρειες μίας σημαντικής οικονομικής συμφωνίας.

Η συμφωνία κλείνει έναντι 93.000.000 λιρών και ο Φάμπιο Κοεντράο θα είναι κομμάτι της συμφωνίας. Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν ο Πορτογάλος μπακ-χαφ θα ρίξει το ποσό που θα πάρει η Τότεναμ ή θα προστεθεί στις 93 εκ.λίρες\”, έγραψε χαρακτηριστικά στο μπλογκ του ο δημοσιογράφος του ιταλικού \”Sky Sport\”, Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο, προσθέτοντας πως ο Κοεντράο κοστολογείται από τη Ρεάλ γύρω στις 15 εκ.λίρες.

Η μεταγραφή του Μπέιλ, εφόσον ολοκληρωθεί, θα είναι η ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου καθώς προ τεσσάρων ετών ο κατά τα φαινόμενα συμπαίκτης του στη Ρεάλ Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αποκτηθεί από τους Μαδριλένους αντί 93 εκατ. ευρώ.

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook