Σύμφωνα με πηγές του "Sky Italia", η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία ανάσα από το να κλείσει τον Γκάρεθ Μπέιλ καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή με την Τότεναμ στις 93.000.000 λίρες, δηλαδή περίπου 109 εκ. ευρώ.

"Η μετακίνηση του Γκάρεθ Μπέιλ στη Ρεάλ είναι έτοιμη να συμβεί. Η μεταγραφή του Ουαλού winger εξελίσσεται ταχύτατα τις τελευταίες ώρες, όπου διευθετούνται οι λεπτομέρειες μίας σημαντικής οικονομικής συμφωνίας.

Η συμφωνία κλείνει έναντι 93.000.000 λιρών και ο Φάμπιο Κοεντράο θα είναι κομμάτι της συμφωνίας. Θα πρέπει να ξεκαθαριστεί αν ο Πορτογάλος μπακ-χαφ θα ρίξει το ποσό που θα πάρει η Τότεναμ ή θα προστεθεί στις 93 εκ.λίρες", έγραψε χαρακτηριστικά στο μπλογκ του ο δημοσιογράφος του ιταλικού "Sky Sport", Τζανλούκα Ντι Μάρτσιο, προσθέτοντας πως ο Κοεντράο κοστολογείται από τη Ρεάλ γύρω στις 15 εκ.λίρες.
Η μεταγραφή του Μπέιλ, εφόσον ολοκληρωθεί, θα είναι η ακριβότερη στην ιστορία του ποδοσφαίρου καθώς προ τεσσάρων ετών ο κατά τα φαινόμενα συμπαίκτης του στη Ρεάλ Κριστιάνο Ρονάλντο είχε αποκτηθεί από τους Μαδριλένους αντί 93 εκατ. ευρώ.


real.gr