Στην έκτη εβδομάδα της βρίσκεται η προετοιμασία του Κισσαμικού για το νέο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Την Τρίτη (20/08) το "μενού" είχε διπλή προπόνηση στο Καστέλι, με τον Βαρδάκη να συμμετέχει πλέον κανονικά και τον Καρβουνιάρη να συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα.
Την Τετάρτη (21/08) προγραμματίστηκε νέο φιλικό με τη Θύελλα Καλαθαινών, στο οποίο θα δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που δεν είχαν αρκετό έως τώρα στα φιλικά, ενώ την μεθεπόμενη Τετάρτη (28/08) θα δοθεί νέο φιλικό με τον Άρη Σούδας.
Το Σάββατο (24/08) είναι προγραμματισμένο το τεστ προετοιμασίας με τον Α.Ο. Χανιά στο Ε.Σ. Χανίων, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα διεξαχθεί κανονικά αφού δόθηκαν εξηγήσεις για την υπόθεση Δρακάκη.

Η επίσημη ενημέρωση:

"Στην έκτη εβδομάδα της βρίσκεται η προετοιμασία του Κισσαμικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Την Τρίτη (20/08) πραγματοποιήθηκε διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου, στην οποία συμμετείχαν κανονικά όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Καρβουνιάρη, ο οποίος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.

Την Τετάρτη (21/08) το απόγευμα είναι προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τη Θύελλα Καλαθαινών, ενώ την μεθεπόμενη Τετάρτη (28/08) προγραμματίστηκε φιλική αναμέτρηση στο Δ.Σ. Κισσάμου με τον Άρη Σούδας. "Λευτέρης Αντωνακάκης