Στην αφόρητη κατάσταση που επικρατεί από την έντονη δυσοσμία στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου και με την οποία έρχονται αντιμέτωποι εκατοντάδες πολίτες καθημερινά αλλά και οι υπάλληλοι της υπηρεσίας, αναφέρεται σε επιστολή του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Χαράλαμπο Αθανασίου, ο Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Αυγενάκης: «τον τελευταίο καιρό έχει γίνει ιδιαίτερα έντονο, το πρόβλημα της δυσοσμίας η όποια προέρχεται πιθανόν από την αποχέτευση του δικαστικού μεγάρου, πρόβλημα το οποίο δεν είναι πρόσφατο, χωρίς ωστόσο ακόμη να έχει βρεθεί λύση.»

«Η κατάσταση είναι πραγματικά αφόρητη για τους εκατοντάδες πολίτες που επισκέπτονται την υπηρεσία, τους δικηγόρους και φυσικά τους υπαλλήλους, οι οποίοι καλούνται να εργάζονται υπό αυτές τις συνθήκες και να έρχονται αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση», υπογραμμίζει στην επιστολή του ο κ. Αυγενάκης.

Τέλος, ο Ηρακλειώτης Βουλευτής επισημαίνει ότι είναι πρωτίστως θέμα υγιεινής και πολιτισμού να αποκατασταθεί το πρόβλημα, δεδομένου ότι η εικόνα αυτή δεν τιμά κανέναν, ενώ αναφέρει ότι τέτοιου είδους ζητήματα θα έπρεπε να επιλύονται άμεσα σε υπηρεσιακό επίπεδο και όχι να χρονίζουν αναμένοντας την παρέμβαση του Υπουργού.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook