Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν το βράδυ της Δευτέρας (19/08) στη Λίνδο της Ρόδου, με Έλληνα ιδιοκτήτη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος να πιάνεται στα χέρια με Ρώσους τουρίστες.

Όλα άρχισαν όταν οι τρεις Ρώσοι, ηλικίας 41, 35 και 17 ετών κάθισαν ως πελάτες στο μαγαζί του 41χρονου επιχειρηματία. Υπάλληλος του καταστήματος τους ρώτησε τι ήθελαν να πάρουν και εκείνοι του απάντησαν ότι δεν χρειάζονταν κάτι, καθώς είχαν κάνει τις αγορές τους από άλλο μαγαζί.

Ο ιδιοκτήτης τους ζήτησε εξηγήσεις και οι Ρώσοι απάντησαν σε έντονο ύφος. Ακολούθησε λογομαχία, με την κατάσταση να ξεφεύγει και τις δύο πλευρές να πιάνονται στα χέρια. Τόσο ο επιχειρηματίας όσο και οι τουρίστες κατέθεσαν μηνύσεις, με τους Ρώσους να υποστηρίζουν ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος είχε στην κατοχή του μηχάνημα ηλεκτροσόκ, το οποίο χρησιμοποίησε. Το όπλο πάντως δεν βρέθηκε.

Μετά την κατάθεση των μηνύσεων, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη και των τεσσάρων και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, εξύβρισης, οπλοκατοχής και οπλοχρησίας.

news247.gr από proodos.net