Λίγες νεφώσεις που σταδιακά κατά τόπους θα αυξηθούν δίνοντας παροδικές βροχές ή καταιγίδες στα βορειοδυτικά ηπειρωτικά, στη Δυτική και Νοτιοδυτική Πελοπόννησο και πιθανόν πρόσκαιρα σε περιοχές του Ιονίου, περιμένουμε την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013.

Πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες είναι πολύ πιθανό να εκδηλωθούν το βράδυ στη Μαγνησία, στις Σποράδες και στην Εύβοια.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 35 στη Νότια Ελλάδα, από 20 έως 31 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 22 έως 30 στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα και από 22 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 6 μποφόρ, και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι άνεμοι διαφόρων διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου με τις μέγιστες στα βόρεια και ανατολικά να είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ισχυροί, 6 μποφόρ, και παροδικά στα ανατολικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook