Τα πλαστά χαρτονομίσματα του ευρώ που παρέλαβε με δέμα απο το πλοίο της γραμμής στο Ηράκλειο, ένας 23χρονος, οδήγησε τις Λιμενικές αρχές στην αποκάλυψη μιας "αποθήκης" με πλαστούς ψηφιακούς δίσκους και λαθραία τσιγάρα, ενώ συνελήφθησαν συνολικά τρείς Πακιστανοί.

Αναλυτικότερα, χθες συνελήφθη, στο λιμένα Ηρακλείου, από προσωπικό του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου, 23χρονος Πακιστανός, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε σε δέμα που παρέλαβε από την αποθήκη ασυνόδευτων δεμάτων Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα μέσα σε θήκη C.D. δεκαπέντε (15) πλαστά χαρτονομίσματα των 10 ευρώ και ένα (01) πλαστό χαρτονόμισμα των 20 ευρώ, τα οποία και κατασχέθηκαν.Στη συνέχεια ακολούθησε νομότυπη έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

α) τετρακόσια σαράντα δύο (442) τεμάχια κλεψίτυπων δίσκων DVD,
β) πεντακόσια είκοσι (520) τεμάχια κλεψίτυπων δίσκων CD,
γ) διακόσια εξήντα έξι (266) πακέτα τσιγάρων των είκοσι (20) τεμαχίων έκαστο χωρίς την απαιτούμενη από το νόμο ταινία φόρου κατανάλωσης.

Επίσης στην οικία του ανωτέρω εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν δύο Πακιστανοί 33 και 32 ετών, εκ των οποίων ο ένας στερούντο και ταξιδιωτικών εγγράφων.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.