Πέντε χρυσά μετάλλια κατέκτησε η ρεθεμνιώτισσα κολυμβήτρια Τριανταφυλλιά Διακουμάκου το γένος Σαμψών στην κατηγορία των Νεανίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών, που διεξήχθη στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις στην Αθήνα 25 έως 27 Ιουλίου.

Μετά από εξαιρετική εμφάνιση κατέκτησε την πρώτη θέση στα ατομικά της αγωνίσματα, 400μ. ελεύθερο με επίδοση 4.30.05΄, 800μ. ελεύθερο με επίδοση 9.21.26΄ και 1500μ. ελεύθερο με επίδοση 17.42.80΄. Επιπλέον η Τριανταφυλλιά με την ομάδα σκυταλοδρομίας του Ολυμπιακού με τον οποίο αγωνίζεται, με υποσχετική από το Ναυτικό Όμιλο Ρεθύμνου, κατέκτησε δύο ακόμα χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα 4χ100 ελεύθερο και 4Χ 100 μικτή ομαδική.

Η τεράστια αυτή επιτυχία χαροποίησε ιδιαίτερα την κολυμβήτρια καθώς φέτος ήταν για αυτήν μια πολύ δύσκολη χρονιά, αφού λόγω πανελληνίων εξετάσεων το πρόγραμμά της ήταν ιδιαιτέρως βεβαρημένο και ο διαθέσιμος για την αθλητική της προετοιμασία χρόνος ανεπαρκής. Απέδειξε όμως η Τριανταφυλλιά ότι με σωστό προγραμματισμό, αγάπη για αυτό που κάνει, αλλά και φυσικά με τη στήριξη της οικογένειάς της, των καθηγητών της και του προπονητή της Στέφανου Κατσιλιάνου, όλα μπορούν να συνδυαστούν.

Στην επιτυχία της Τριανταφυλλιάς προστέθηκε και η επιτυχία της αδελφής της Ειρήνης Διακουμάκου, κολυμβήτριας του ΝΟΡ, που στο ίδιο πρωτάθλημα κατέκτησε τρία μετάλλια στην κατηγορία των Κορασίδων στα ίδια αγωνίσματα.

goodnet.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook