Με τη συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου θα πραγματοποιηθεί η μουσική παράσταση «Της Θάλασσας και τ’ Ουρανού Αέρινη ηχώ» του Κύπριου μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Α. Αρτέμη την Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 9 το βράδυ στην πύλη Βηθλεέμ.

Την παράσταση στηρίζουν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού της Κύπρου και ο Δήμος Ηρακλείου.

Η μουσική και οι ερμηνείες των τραγουδιών της συγκεκριμένης παράστασης ακολουθεί την ελευθερία των τοπίων των δύο νησιών Κύπρου και Κρήτης, σε αέρινους μουσικούς δρόμους, με ήχους και αρώματα. Υφασμένα όλα με την υπογραφή του Κύπριου μουσικοσυνθέτη και τους ποιητικούς στοχασμούς σπουδαίων δημιουργών από την αρχαιότητα μέχρι τις μέρες μας . Η Ιστορία των δύο νησιών που ταξιδεύει για πάντα, νικώντας το ποτέ. Με το μπλε της λάμψης και την ελπίδα της επιστροφής στη γενέθλια γη… Για να μας φέρνει με ‘ένα βήμα Ελπίδας , ακόμα πιο κοντά μ’ όλους της τέχνης τους ήχους.

Λαμβάνουν μέρος:

Ανδρέας Α. Αρτέμης: πλήκτρα, τραγούδι και Διεύθυνση.
Κώστας ς Παναγιώτου: κιθάρα- τραγούδι
Γιώργος Σαξιατέ: κιθάρα- τραγούδι
Μαρία Τυράκη: τραγούδι
Στις αφηγήσεις η Μαρία Διακάκη.

Στην παράσταση λαμβάνει μέρος η Σχολή Μπαλέτου Ντίνας Βασιλάκη σε χορογραφημένες συνθέσεις Ανδρέα Α. Αρτέμη από την Ντίνα Βασιλάκη.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook