Τελευταία ενημέρωση: 9:39

Νύχτα τρόμου μπορεί να χαρακτηριστεί η χθεσινή για τη Χερσόνησο καθώς μέσα σε λίγες ώρες σημειώθηκαν τρία τροχαία ατυχήματα με συνέπεια ένα άτομο να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ σοβαρά τραυματισμένη μεταφέρθηκε στο ίδιο νοσοκομείο και μια 18χρονη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το πρώτο ατύχημα σημειώθηκε στις 10:30 περίπου το βράδυ (δείτε εδώ) όταν δίκυκλο όχημα με δύο επιβάτες, ανετράπη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Ο ένας εκ των δύο επιβαινόντων, ο οποίος φέρεται να είναι τουρίστας που είχε έρθει στη Κρήτη για ολιγοήμερες διακοπές, νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου.

Όμως τα αιματηρά περιστατικά στην άσφαλτο δεν σταμάτησαν εδώ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της νύχτας σημειώθηκαν δύο ακόμη τροχαία που οδήγησαν στο ΠΑΓΝΗ δύο νεαρές κοπέλες..

Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ήταν ότι τα θύματα επέβαιναν στις λεγόμενες γουρούνες.

Το πρώτο και πιο σοβαρό έγινε δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα, όταν το δίκυκλο στο οποίο επέβαινε 18χρονη τουρίστρια εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό της.

Το ατύχημα έγινε σε σημείο καρμανιόλα, εκεί που συνδέεται η παλιά με τη νέα εθνική οδό, περιοχή που στο παρελθόν έχει \”δώσει\” θανατηφόρα ατυχήματα.

Αργότερα, στη 1:30 τα ξημερώματα, στο ίδιο σημείο, μια 22χρονη που επίσης επέβαινε σε γουρούνα, τραυματίστηκε, ευτυχώς πιο ελαφριά ύστερα από ατύχημα.

Τέλος άγιο είχε μια 32χρονη από τη Σερβία η οποία ενώ κατευθύνονταν με το αυτοκίνητό της από το χωριό Κουτουλουφάρη προς τη Χερσόνησο, έχασε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τον έλεγχο του οχήματός της και  προσέκρουσε σε κολώνα.

Η 32χρονη δεν τραυματίστηκε σοβαρά

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook