Ο Υφυπουργός κ. Κεγκέρογλου Βασίλης με το Δήμαρχο Ηρακλείου κ. Γιάννη Κουράκη στο Κ.Ε.Π., όπου συζήτησαν για το Κέντρο Εξυπηρέτησης Απασχόλησης και Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΡΙΔΑ.

To Κέντρο Εξυπηρέτησης Απασχόλησης και Κοινωνικής Ασφάλισης \”ΙΡΙΔΑ\” , αποτέλεσε το επίμαχο ζήτημα της συνάντησης ανάμεσα στον υφυπουργό εργασίας Βασίλη Κεγκέρογλου και το δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη.

Το Κέντρο θα αποτελέσει ένα χώρο όπου ειδικευμένοι σύμβουλοι του Υπουργείου θα παρέχουν πληροφορίες στους πολίτες σε θέματα ασφάλισης, συνταξιοδότησης αλλά και συμβουλές για τον εργασιακό τομέα.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό προγραμματισμό, η νέα αυτή κοινωνική υπηρεσία, αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία στις αρχές του καλοκαιριού και αυτό που επείγει στη δεδομένη στιγμή είναι η ανεύρεση του χώρου που θα στεγαστεί το Κέντρο.

Στη σημερινή λοιπόν συνάντηση, οι δύο άντρες επισκέφτηκαν το κτήριο Ανδρόγεω, όπου αποτελεί και την επικρατέστερη λύση για τη φιλοξενία του Κέντρου, ενώ συζήτησαν για τις γενικότερες διαδικασίες που πρέπει να τηρηθούν προκειμένου το καλοκαίρι να είναι όλα έτοιμα για τη λειτουργία του κέντρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook