Το Αυγουστιάτικο φεγγάρι θα υμνήσει για ακόμα έναν χρόνο ο Βραχόκηπος την Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 9.30 το βράδυ στο χώρο του πολιτιστικού συλλόγου της περιοχής.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Βραχόκηπου στο Κοκκίνη Χάνι, φοράει τα καλά του και προσκαλεί όλους τους ανθρώπους σ’ ένα γλέντι μέχρι πρωίας που θα έχει επίκεντρο το φεγγάρι.

Οδηγός του γλεντιού θα είναι ο βιολάτορας, Βαγγέλης Βαρδάκης. Πρόκειται για έναν δεξιοτέχνη της παραδοσιακής μουσικής που έρχεται από την Ανατολική Κρήτη. Φρέσκο αλλά και γεμάτο με τέχνη το ταλέντο του Βαγγέλη Βαρδάκη, θα χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές γνήσιας κρητικής μουσικής.

Ο Βαγγέλης Βαρδάκης θεωρείται σήμερα ίσως ο πιο ολοκληρωμένος και αντιπροσωπευτικός βιολάτορας της Κρήτης. Μελετητής της παραδοσιακής μουσικής και με πλούσια αρθρογραφία σε εφημερίδες και περιοδικά έχει ξεχωρίσει για το παίξιμο του και την προσπάθειά να διατηρήσει παλιούς σκοπούς και χορούς της Κρήτης.

Μενού

Μαζί με την μουσική θα υπάρχει και πλούσιο φαγητό το οποίο κατατάσσεται στο παιδικό γεύμα αλλά και σε ενήλικες. Το παιδικό γεύμα περιλαμβάνει ένα κοτοσουβλάκι, ένα μπιφτέκι, δύο χορτοπιτάκια, χυμό ή αναψυκτικό και νερό με τιμή 8 ευρώ. Το γεύμα για ενήλικες περιλαμβάνει μπιφτέκι ή μπριζόλα, πατάτες φούρνου, σαλάτα, κρασί, επιδόρπιο και νερό και κοστίζει 12 ευρώ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook