Με σημαντική συνεισφορά από τον νεαρό πολίστα του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, Δημήτρη Σκουμπάκη, η Εθνική ομάδα Παίδων υδατοσφαίρισης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά, που διεξήχθη στο Βελιγράδι.
Η ενημέρωση από τον ΝΟΧ αναφέρει τα εξής:
\”Την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με την Εθνική ομάδα Παίδων κατέκτησε ο Δημήτρης Σκουμπάκης στο διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης που διοργανώθηκε στο Βελιγράδι.

Ο πολίστας του Ναυτικού Ομίλου Χανίων που ήταν μέλος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής από τον προπονητή της ομάδας Νίκο Βενετόπουλο και είχε μία πάρα πολύ καλή παρουσία σημειώνοντας μεταξύ άλλων 7 γκολ, 5 εκ των οποίων στη νίκη επί της Ουγγαρίας και βοηθώντας έτσι σημαντικά την Εθνική μας να καταλάβει την 3η θέση.

Η Ελλάδα κέρδισε στον μικρό τελικό με σκορ 10-8 την Ιταλία ενώ κατά τη διάρκεια του τουρνουά επικράτησε με 8-6 της Σερβίας, 12-9 της Ουγγαρίας και 15-4 της δεύτερης ομάδας της Σερβίας. Ακόμα, αναδείχθηκε ισόπαλη 6-6 με την Κροατία και ηττήθηκε 10-11 από τη Γερμανία και 8-15 από το Μαυροβούνιο στον ημιτελικό.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook